Welkom bij All Systems

Ma tem do - 08:00-12.00 / 13.00-17.00
Vrij - 08:00-12.00 / 13.00-16.00
Zat - 09:00-13.00

 • Gallicstraat 13

  3300 Tienen (Bost)

 • Contacteer ons

  Tel: 016/78.11.80
  Fax 016/78.11.81

 • Mail ons @

  info@allsystems.be

Over All Systems

All Systems

All Systems is reeds vele jaren actief in de bouwsector. Wij zijn specialist in het op maat maken van alle buitenschrijnwerk in aluminium, PVC en voor wie dat wil ook in hout. Dit voor zowel nieuwbouw als voor verbouwing. Voor woningen, appartementen, handelsruimtes, kantoren, bedrijfsgebouwen,enz
Ook alle nodige en nuttige toebehoren voor het buitenschrijnwerk, die het wonen en werken in elk type gebouw veraangenamen, zijn bij ons verkrijgbaar. Rolluiken, zonwering, horren,enz.
Onze ervaren mensen staan u met raad en daad bij om samen met u de beste keuzes te maken zodanig dat u lang en zorgeloos kan genieten van de investering die u doet.

Ramen, deuren, poorten, veranda's, carports,... : geen van deze producten heeft geheimen voor ons. Wij maken alle aluminium producten in eigen atelier en dit met de beste profielen op de markt.
PVC schrijnwerk, met SCHÜCO profielen laten wij door gereputeerde partners aanleveren.
Bovendien komen wij uw bestelde buitenschrijnwerk met eigen mensen met de grootste zorg plaatsen. In het hele proces, van bij het eerste contact tot bestelling en tot plaatsing, staan kwaliteit en service op de eerste plaats.

Nazorg en dienst na verkoop zijn een handelsmerk van onze firma. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u ook nog na jaren tevreden bent over onze producten.

Neem dus gerust even de tijd om onze site te bekijken, of kom even langs in onze showroom waar u de kwaliteit letterlijk kan zien en voelen. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende afspraak met één van onze vertegenwoordigers, laat het ons dan weten.

Het All Systems team staat voor u klaar !


Onze Partners